PROSJEKT: Garderobe Scandic Parken Hotell Ålesund

 

 

Da Scandic Parken Hotell skulle pusse opp og oppgradere personalgarderobene, falt valget på Proff Reol. Vår reolekspert Bengt har mangeårig erfaring med prosjektering og gjennomføring av prosjekt i denne størrelse orden.

Han planla og tegnet innredningen i samarbeid med hotelldirektør Sven Erik Moe. Som ønsket flere garderobeplasser på de samme arealene som før oppussingen.

Challenge accepted, sa Bengt – og sånn ble det! Garderobeinnredningen ble tilpasset med Z-skap i stål fra vår leverandør. Og garderobeplassene ble nesten fordoblet, på litt mindre areal enn tidligere. Som gjorde at romfølelsen økte med de nye garderobeskapene og oppussingen. Tidligere ble det brukt en stol her og en stol der for de ansatte, men med den nye innredningen ble det både praktiske sittebenker og skohyller integrert under noen av skapene.

Både personalet og Sven Erik ble meget fornøyd med hele løsningen.

Her har vi laget en liten film som viser prosessen – håper dere liker den:

 

 

Proff Reol AS er din lokale partner for industrireoler og lagerinnredning. Vi planlegger og gjennomfører, leverer og monterer gratis i Ålesund og omegn.

 

Se mer på proffreol.no eller ring Bengt på  45 48 18 00 for å slå av en prat om hvordan vi kan hjelpe deg med ditt prosjekt.